Endre språk
Personvernerklæring -

Personvernerklæring

Compass Group Norge (heretter omtalt som "vi") beskytter og respekterer ditt privatliv.

Disse retningslinjene for personvern, sammen med eventuelle andre dokumenter som er nevnt på nettsiden forklarer hvordan vi håndterer personopplysninger vi samler inn fra deg, eller du gir til oss. Les følgende nøye for å forstå vår behandling av personopplysninger.

SAMTYKKE

Ved registrering og mottak av e-post, for eksempel nyhetsbrev og bruk av dette nettstedet, tilkjennegir du ditt samtykke til vår innsamling og bruk av personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysningsloven kan bli endret, og vi gjør vårt ytterste for at denne personvernerklæringen til enhver tid skal være i overensstemmelse med lovgivningen. Ved fortsatt bruk av nettstedet, samtykker du til de siste endringene i personvernerklæringen.    

OPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Å lese på våre nettsider om tjenestene som vi tilbyr krever ikke avgivelse noe personlig informasjon.

Compass Group Norge krever, at brukerne oppgir personopplysninger som er nødvendig for å sende e-post, for eksempel nyhetsbrev. Noen av de opplysninger som kreves er obligatoriske (for eksempel ditt navn og e-postadresse) og disse obligatoriske feltene er tydelig merket på registreringsskjemaet. Andre felt er valgfrie (for eksempel din bedrift og stillingstittel).

Vi ber også om tillatelse til å kontakte deg for å gi informasjon om Compass Group Norge og / eller produkter og tjenester som kan være av interesse for deg. Du kan alltid melde deg ut av dette ved å krysse av i boksen når du gir dine opplysninger.

Vi kan automatisk samle inn ikke-personlig informasjon om deg, eksempelvis type nettleser du bruker eller nettstedet hvor du linket til vår hjemmeside. Du kan ikke identifiseres ut fra denne informasjonen, og det er kun brukt til å hjelpe oss i å tilby en effektiv tjeneste på nettstedet.      

COOKIES

Cookies er små tekstfiler som plasseres på harddisken, og som inneholder informasjon om hvilke nettsteder du besøker.

Cookies er mye brukt fordi de gjør nettsteder mer effektivt og målrettet, og gir informasjon til eierne av nettstedet. Vi bruker cookies for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss å analysere data om nettside trafikk og forbedre våre nettsider for å tilpasse den til kundenes behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyser og deretter fjernes dataene fra systemet. Avvisning av en trafikk-logg cookie kan hindre deg fra å bruke nettsiden.

Cookies brukt på dette nettstedet er identifisert og beskrevet i tabellen nedenfor:    

 

Cookie   Navn  Hensikt
 Google Analytics                      _ga                      

Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Vi bruker informasjonen til å lage rapporter og til å forbedre nettstedet. Informasjonen informasjonskapslene samler inn er anonym og inkluderer antall besøkende på siden og hvilke nettsider de besøkende kommer fra.  

 AddThis  _atuvc  

AddThis tillater å dele nettstedet på sosiale medier og er en del av den anonyme brukermålingen og -analysen.

 

For å lese mer om cookies, inkludert hvordan å administrere og slette dem, kan du gå til  www.allaboutcookies.org  

LINKER

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder i vårt partnernettverk. Hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, vær oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer, og at Compass Group Norge ikke aksepterer noen form for ansvar for disse retningslinjene. Vennligst sjekk disse retningslinjene før du sender personopplysninger til disse nettstedene. I tillegg har ikke Compass Group Norge godkjent noen produkter og / eller tjenester som vises på en tredjeparts nettsted.

MELDING OM ENDRING I VÅRE RETNINGSLINJER OM PERSONVERN

Dersom vi beslutter å endre våre retningslinjer om behandling av personopplysninger, vil vi legge ut disse endringene på hjemmesiden, slik at våre brukere er klar over hvilken informasjon vi samler inn, og hvordan vi bruker den. Hvis vi på noe tidspunkt bestemmer oss for å bruke personlig identifiserbar informasjon på en annen måte enn det som ble opplyst å være formålet da opplysningene ble samlet inn, vil vi varsle brukerne via e-post. Brukerne vil ha et valg om hvorvidt vi skal kunne bruke informasjonen på den endrede måten.