HVORDAN VI UTMERKER OSS

HMS

Lite er viktigere enn helsen og sikkerheten til dine og våre medarbeidere. Gjennom opplæring, prosedyrer og miljøstyringssystemer arbeider vi med en kultur for forsvarlig atferd.

VI TAR ANSVAR PÅ ALVOR

Vi håndterer en forsyningskjede som leverer til over 300 serveringssteder om dagen – og etterstreber bærekraftighet, etiske og miljømessige standarder og høy produktkvalitet i alt vi gjør.

INNOVASJON

Våre kokker og produktutviklingsteam ser alltid etter nye, spennende matprodukter og morgendagens oppskrifter. Sammen med Culinary Team utforsker de nye konsepter og ideer som bringes raskt til markedet etter grundig testing.

SUNNHET OG TRIVSEL

Vårt engasjement for å fremme sunn mat på arbeidsplassen, ved hjelp av våre ernæringsfysiologer, kostholdseksperter og culinary team, har allerede vist gode resultater, men vi fortsetter å bygge på disse standardene hver dag.

FORSTÅELSE

Vi lytter til deg og dine behov og spør oss selv hver dag: "Hvordan kan vi gjøre det bedre?" Vårt mål er å levere den måltidstjenesten du ønsker, til den prisen du ønsker – ved å forstå hva du vil oppnå på arbeidsplassen. Forståelse er nøkkelen til å gjøre noe bra enda bedre.

VERDI FOR PENGENE

Samarbeidet med våre kunder er basert på tillit og integritet. Vi har et felles mål om å holde kostnadene nede og drive effektivt i alle ledd i virksomheten, så vi spiller alle på samme lag.

Vi jobber sammen med deg for å skape en effektiv forsyningskjede og arbeidsstyring – og leverer en rekke supporttjenester for å samle det hele til et smidig, velsmurt maskineri.