Endre språk
HVA ER VIKTIG -
  • HVA ER VIKTIG

    FOR DEG

    Vi har spurt våre eksisterende og potensielle kunder hva som er viktigst for dem i forhold til måltidstjenester og samlet disse under "Topp ti"- hovedoverskrifter. 

     


    SE TOPP TI

NYHETER

Ny flott kantine på Fornebuporten

I Budstikka den 20. juni var det en artikkel fra Fornebuporten hvor det flytter inn 1.000 nye Aker Solution-ansatte i nytt bygg.

Finn ut mer

Kokkekamp i Compass Group

For sjette året på rad arrangerte Compass Group sin årlige kokkekamp "Årets Matkriger 2016", en intern kokkekamp for ansatte i Eurest, Medirest og ESS. Finalen ble arrangert hos Bama i Oslo lørdag 21. mai.

Finn ut mer

Vellykket frokostseminar på The Local

Fredag 1. april arrangerte Compass Group frokostseminar for kunder og samarbeidspartnere på The Local, Fornebuporten med tema «Fremtidens arbeidsplasser». Over 100 deltakere fylte lokalet Grand Hall på The Local, og vi var godt fornøyd med oppmøtet!

Finn ut mer

Langkaia - et godt sted å være

Gjennom omfattende oppgradering har foajeen og kantinen blitt den hyggelige møteplassen.

Finn ut mer

Bare for deg

Velkommen til Eurests egen hjemmeside!

Denne nettsiden er bare for deg – til informasjon og inspirasjon. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra både eksisterende og potensielle kunder, og har kommet fram til 10 hovedområder. Klikk på "Finn ut mer" under for å gå til det første trinnet på din reise med oss. Der får du en oversikt over hver av de 10 kategoriene. Klikk deg gjennom kategoriene for å få mer detaljert informasjon.

Den typiske, norske brødskiva er fortsatt en viktig del av lunsjen vår, men tendensen viser at vi i dag stiller større og mer eksotiske krav. Hver dag konkurrerer vi i Eurest med trendy kafeer og restauranter, og gjestene våre har høye forventninger. Dagens nye kantiner har forandret seg stort de siste årene, og vi jobber kontinuerlig med innovasjon og utvikling av konsepter, menyer og opplevelser. 

Vårt verdigrunnlag er følgende: "Vi skal få deg til å smile, føle deg velkommen og servere deg sunn, delikat mat som vekker alle sanser i et inspirerende miljø". Kantinen er noe av det viktigste for å skape en sosial og hyggelig arbeidsplass. Vi vil bevise for deg at våre kantiner skaper lojale, stolte og ikke minst mette ansatte.

Vi har lært et par ting om mat i løpet av de 70 årene vi har vært i bransjen på verdensbasis. Og det viktigste vi har lært, er at det ikke bare handler om maten.

Vennlig hilsen

Therese Log Bergjord
Administrerende direktør
Compass Group

FINN UT MER
HVORDAN VI UTMERKER OSS