Noen av våre medarbeidere

Our People Header

DE ANSATTE ER VÅR UNIKE INGREDIENS

Når vi snakker om fantastisk mat, er det våre ansatte som er vår unike ingrediens!

De er ikke bare frostingen på kaken, eller egget som holder det sammen. De er drivkraften i virksomheten vår som planlegger og leverer sunn, delikat mat som vekker alle sanser hver eneste dag.

MØT NOEN AV VÅRE FLOTTE MEDARBEIDERE:

ELLEN SKRETTINGLAND - Regionssjef

Ellen er opprinnelig utdannet økonom, og har jobbet noen år i bank og med regnskap for en liten forretning. Som person er hun utadvendt og omsorgsfull, og ønsket om å jobbe med mat og mennesker førte henne inn i kantinebransjen. Ellen jobber nå som driftssjef og har ansvaret for Østlandet.

Hun motiveres av stor arbeidsmengde, utfordringer, gode resultater og fornøyde medarbeidere. Når vi spør henne om hva hun liker ved jobben, svarer hun følgende: «Den er allsidig, utfordrende og en dag er sjelden lik. Det er mange gode kollegaer og godt miljø». Hun sier videre at Eurest er et selskap som byr på mange gode utfordringer som gjør dagene spennende. I tillegg føler hun at her blir man både sett og satt pris på.

Det viktigste hun har lært i tiden hos Eurest beskriver hun slik: «Om man skal skape resultater er det viktig å ha en god kommunikasjon både med kunde, kollega og medarbeider. I tillegg er det viktig å vise gjensidig respekt».

ANDERS ØIAMO - Kjøkkensjef

Anders har jobbet i Egon-kjeden i 9 år, som kjøkkensjef ved flere restauranter og senere som daglig leder. Etter ønske om mer stabilitet og forutsigbarhet, havnet han hos Eurest. Til daglig jobber han som kjøkkensjef hos Statnett hvor det er rundt 750 personer i snitt som spiser hver dag.

Han syns jobben er topp, spesielt fordi han har jobber sammen med gode kolleger, og trives med å kunne bidra til at hans team blir allroundere på kjøkkenet og i kantinen. «Hver dag jobber vi for fornyelse av kontrakten, noe som gjør at man aldri kan sette seg ned og være helt fornøyd, men være på alerten og om mulig levere et enda bedre produkt», sier Anders. I tillegg gir jobben den stabiliteten og forutsigbarheten han ønsket, og mulighet til å være kreativ innenfor de rammene som er satt.

Anders er en engasjert mann, full av energi som aldri ser problemer, men heller ser utfordringer som skal løses. «Det som motiverer meg er når jeg ser at mine ansatte tar ansvar for mer enn det som er forventet av dem», sier han.

Det viktigste han har lært i tiden hos Eurest, er å være foran hele tiden, for eksempel å gi gjestene noe nytt og fresht når de ikke forventer det. HMS er høyest prioritert i Eurest og er et tema som Anders ser i et nytt perspektiv nå.