Ledelsen vår

Klikk på les mer for å få vite mer om ledelsen i Eurest.

Therese Log Bergjord

Administrerende Direktør

Therese har vært ansatt i Compass Group siden 2009, hvor hun først startet som leder av offshore divisjonen - ESS. Hun er bosatt i Stavanger, men etter at hun i 2013 tok over som leder for hele Compass Group sin virksomhet i Norge, tilbringes like mye tid i Oslo som i Stavanger.

Therese er en tydelig leder, som villig gir fra seg ansvar, men forventer fremdrift og resultater. Hennes engasjement og humør er smittende, og dette skaper motivasjon og kraft til å gi det lille ekstra.

Hun er utdannet økonom fra UIS/BI, og har jobbet 16 år i oljebransjen hos ConocoPhillips, deretter 7 år i havbruk hos Marine Harvest og Skretting før hun startet i Compass Group. Det som driver henne er ønsket om å bidra til forbedring og vekst gjennom solide medarbeidere som driver effektivt og som skaper innovative løsninger for kundene.

Hvorfor er Compass Group et godt sted å jobbe? «Compass Group er et solid og profesjonelt konsern med korte kommandolinjer. Vi har et dønn solid markedstilbud, innovativ organisasjon og positive og fleksible medarbeidere. Stort spenn i kundemassen fra store oljeselskap til små bedrifter. Det er en spennende bransje i utvikling!» sier Therese.

Terje Christoffersen

Innkjøpsdirektør

Terje har 20 års erfaring fra norsk mat- og dagligvarebransje. Han har jobbet innenfor ulike deler av verdikjeden med salg, marketing og innkjøp i ulike selskaper som NorgesGruppen, Orkla, ICA og Fjordland. Han er utdannet fra BI som Bachelor i økonomi.

«Innkjøp er både spennende og utfordrende, og etter 12 år som innkjøper vet jeg at dette er et område jeg trives med». - Det som driver ham i jobbsammenheng er å få lov til å være med å påvirke slik at selskapet fungerer best mulig. «Varekostnaden påvirker i stor grad resultatet til Compass Group og smarte innkjøp i alle ledd er ekstremt viktig for å opprettholde Compass Group sin konkurransekraft», sier Terje.

I tillegg til å trives i innkjøpsrollen er han matinteressert, og i Compass Group kan han kombinere begge deler..

Eli Aga

Økonomidirektør

Eli er den i ledergruppen som har aller lengst fartstid, med hele 28 år som økonomidirektør i selskapet. Eli jager forbedringer og resultater og jobber utrettelig mot nye mål.

Hvorfor har hun vært i selskapet så lenge? «Compass Norge er et spennende selskap, fordi det er en del av et større meget solid internasjonalt konsern. Her er jeg omgitt med dyktige kollegaer både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har Compass Group vokst til en stor og ledende aktør med et bredt kundespekter som spenner fra store oljeselskaper til små lokale selskaper. Vinner- og stayerviljen er sterkt fremtredende i dette selskapet, og det er inspirerende å ha et mangfold å spille på lag med», sier Eli.

Kathinka Friis-Møller

Driftsdirektør Onshore

Kathinka ble hentet inn til Compass Group i oktober 2012, som driftsdirektør for facility management. Hun har lang erfaring med å bygge gode organisasjoner og lede store endringsprosesser og har både operativ og strategisk erfaring.

Hun har jobbet med ulike FM kontrakter, både oppstarter, reforhandlinger og utvikling / leveranseendringer for å sikre en bedre og mer helhetlig leveranse. Hennes faglig styrke er økonomi, FM med multi sites og multi services, i tillegg til en unik evne til å forstå de små detaljene for at helhetsbildet skal bli bra.

Hun synes Compass Group er et godt sted å jobbe fordi det er et selskap som hele tiden jobber med utvikling og forbedringer. «Det er en positiv «drive» i selskapet som jeg setter stor pris på å være en del av. Suksess gjennom lagarbeid er en av verdiene til Compass Group og er den verdien jeg la mest merke til da jeg startet. Denne samarbeidsånden er også i praksis veldig godt forankret i selskapet, noe jeg tror drar selskapet langt i forhold til å nå sine mål om vekst og utvikling de neste årene. Det er når vi står sammen, vi når lengst!» sier Kathinka.

Kathinka er ekstremt resultatorientert og blir veldig motivert av gode kolleger som «heier» på hverandre. Hennes favoritt ordtak er «full frihet under ansvar».

Nina Bruun Taule

Salgs- og markedsdirektør

Nina har jobbet i Compass Group siden 2005, og er i dag ansvarlig for selskapets arbeid innen salg, marketing og retention. Hun har mange års erfaring innen salg og markedsføring fra ulike bransjer, og har 5 års høyskoleutdannelse innen ledelse, økonomi og markedsføring, som endte i graden Master Of Business and Marketing.

«Compass Group er et godt sted å jobbe fordi det er positive og entusiastiske medarbeidere på alle nivåer. Det er et selskap med et sterkt ønske om å lykkes, og å gjøre det som skal til for at kundene velger oss igjen og igjen. Ingen dag er lik», sier Nina.

Det som driver Nina i jobbsammenheng, er en stadig søken etter nye måter å gjøre ting på som er til det beste for kundene. I tillegg motiveres hun av å bygge et sterkt team, som når de målene som settes.

Hege Nergaard Mikalsen

HR Direktør

Hege begynte som HR-direktør i Compass Group høsten 2013. Hun kommer fra bygg- og anleggsbransjen, og har arbeidet innenfor HR-fagområdet både operativt og strategisk i mange år. Hege er diplomøkonom med tillegg av arbeidsrettslige spesialiseringer de siste 10 år. Utover sin rolle i selskapet, er hun fagoppnevnt meddommer for NHO innenfor arbeidsrettslige spørsmål.

«Compass Group er et godt sted å jobbe for meg fordi vi behandler våre kolleger rettferdig, likeverdig og er inkluderende. Vi er profesjonelle, høflige og ærlige i samhandling med kunder, leverandører og kolleger», sier Hege.

Hege er opptatt av at organisasjonen er levende og representerer en kultur som står stødig på verdigrunnlag, holdning og synlighet. «Alle ansatte skal hver dag føle at de utgjør en forskjell med sitt bidrag, uansett hvor i organisasjonen man jobber. Vi skal være tydelige og ærlige i vår kommunikasjon og jeg forventer at endringsviljen er stor, da det er slik man løpende forbedrer sitt bidrag».

Tom Rune Gjetmundsen

Driftsdirektør Offshore

Tom Rune var regionssjef for Eurest og kantinevirksomheten i Oslo fram til 2001. Etter noen år i hotell-bransjen, og de siste 7 år hos fiskeutstyrsprodusenten "Sølvkroken", returnerte han til Compass Group i 2012. «Etter 11 år i andre firmaer, var det godt å komme hjem igjen til Compass Group. Først offshore som forpleiningssjef, og nå som driftsdirektør», sier Tom Rune, som nå har ansvaret for Compass Groups offshore forpleiningsvirksomhet i Norge.

«Compass Group er en bedrift med store muligheter for den som vil og kan. Dette gjør bedriften til en svært attraktiv arbeidsgiver. Hver dag jobber vi for å øke vårt konkurransefortrinn gjennom utvikling og innovasjon, samt robusthet og gjennomgående kvalitet på våre leveranser», sier Tom Rune

Ib Moberg

HMS & Kvalitetsdirektør

Ib har jobbet i Compass Group siden oktober 1980. Han er bosatt i Kristiansand sammen med kone og har tre voksne barn. Han er opprinnelig fra Danmark, noe han mener er en stor fordel: «Dansker er godt likt av de fleste fordi det danske lynne er fantastisk avslappende, uhøytidelig og vennlig. Derfor elsker nordmenn Danmark», sier Ib. Hans favorittmat er uten tvil sushi, som han kan nyte i timevis.

«Compass Group som selskap gir meg mange utfordringer og muligheter, og jeg trives svært godt med å jobbe innenfor området HMSK. Det er flott å kunne være delaktig i å skape et godt arbeidsmiljø med stor fokus på helse, sikre arbeidsplasser og kvalitet i alle ledd. I tillegg har jeg mange flotte kolleger rundt meg», forteller han.

Ib motiveres av å sette høye mål, og jobbe for å nå disse sammen med teamet i avdelingen hans. «For meg er det viktig, at vi som selskap leverer på et høyt nivå innen HMSK, for å sikre våre ansatte i jobb sammenheng, og forhåpentlig bidra til å være en foretrukket samarbeidspartner i kontrakts sammenheng».