Endre språk
Eurestfamilien -

Eurestfamilien

Lang historie - mye erfaring

Vi kan spore våre røtter 70 år tilbake

De mange virksomhetene som er blitt med i Compass Group siden starten, deriblant Eurest, har bidratt til vår rike historie og formet hvordan vi driver virksomheten i dag. Vi har gått en lang vei fra den spede begynnelsen til det internasjonale konsernet vi er i dag. Våre medarbeideres serviceinnstilling, innovasjonsånd og servicekvalitet har hele tiden vært karakteristisk for vår utvikling.

Vårt moderselskap har virksomhet i mer enn 50 land over hele verden og serverer rundt fire milliarder måltider i året, som må tilfredsstille alle individuelle ønsker og preferanser.

Eurest Services er ledende på supporttjenester for nasjonale og internasjonale kunder i ulike sektorer, blant annet: petrokjemisk industri, kraftproduksjon, finans, detaljhandel, produksjon og legemiddelindustrien.

I tillegg til Eurest Services omfatter Compass Group flere andre virksomheter i verdensklasse, som alle tilbyr supporttjenester til en rekke ulike markeder. Vi gjør hverdagen enklere for kunden ved å tilby en komplett løsning, slik at du kan fokusere på virksomhetens kjernefunksjoner.

Våre spesialister gir deg råd om de mest effektive metodene, vedlikeholdsplanene, utstyret og arbeidsmønstrene, slik at vi kan levere en kostnadseffektiv løsning av høy kvalitet.

Vi bruker vårt eget personale til å utføre de fleste tjenestene. Det gir oss større fleksibilitet, kontroll og ansvarsfølelse. Vi gjennomfører studier for å finne effektiviseringsmuligheter og lærer opp våre medarbeidere i frontlinjen i flere arbeidsoppgaver. På den måten kan vi optimere effektiviteten og bruk av ressurser.

Denne modellen gjør at våre medarbeidere kan arbeide med ulike aktiviteter, og genererer dermed maksimal arbeidseffektivitet.