Endre språk
Vår PU-sjef nyvalgt leder for Kokkenes Mesterlaug i Oslo! -

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene...

NYHETER

Vår PU-sjef nyvalgt leder for Kokkenes Mesterlaug i Oslo!

Eurest |  juni 2014

Oldermann

Vår egen PU-sjef for måltidstjenester, Mette Løfblad, er nyvalgt Oldermann for Kokkenes Mesterlaug i Oslo.

Kokkenes Mesterlaug er en politisk nøytral organisasjon med formål om å fremme kokkefagets fortreffelighet. Lauget arbeider aktivt for rekruttering og utdanning gjennom å arrangere konkurranser og samlinger for lærlinger og kokker. Lauget påtar seg også forskjellige arrangementer for å profilere kokkefaget for publikum, næringslivet og det offentlige.

Kokkenes Mesterlaug, Oslo ble stiftet den 7. mai 1934, og har nesten 200 medlemmer. Oslolauget er dermed landets eldste og største laug. Foreningen har månedlige medlemsmøter, hvor faglige og interessante temaer presenteres. Gjennom foredrag, demonstrasjoner, kokkekurs, diskusjoner og sosialt samvær er foreningen en aktiv organisasjon for engasjerte kokker. Og det er bare én kvinne som har vært Oldermann i Oslo tidligere,- og det var også en Mette.

Etter valget under Årsmøtet kunne den nye Oldermann Løfblad melde; «Det er med stor glede og ydmykhet jeg takker dere alle for tilliten dere har vist ved å velge meg som ny Oldermann i Kokkenes Mesterlaug Oslo! Jeg lover å jobbe iherdig med alle prosjekter vi påtar oss, og skape engasjement hos våre eksisterende medlemmer og våre fremtidige. Det skal bli gøy å ta fatt på oppgavene!»

Compass Group er stolte over å ha ansatte som påtar seg slike verv, og som engasjert støtter opp om kokkefaget og våre fremtidige kokker.  Nettverket rundt Kokkenes Mesterlaug i Oslo er av stor viktighet for oss som selskap. Vi gratulerer Mette!

 

Tilbake til nyheter