Endre språk
Starbucks ved Handelshøyskolen BI offisielt åpnet -

HOLD DEG OPPDATERT MED
DE SISTE NYHETENE...

Nyheter

Starbucks ved Handelshøyskolen BI offisielt åpnet

Tirsdag 18. august ble Starbucks på Handelshøyskolen BI i Nydalen offisielt åpnet.

Kaffebaren har vært igjennom en stor ombygging i sommer, og resultatet er en butikk vi kan være stolte av med et unikt, delikat og moderne design som matcher omgivelsene.

Eurest |  september 2015

Starbucks ved BI Nydalen

Bart Cortenreade og Inge Jan HenjesandStore Manager, Bart Cortenraede (bildet t.h.), har jobbet som Store Manager på Starbucks i Bogstadveien i to år. Nå ser han frem til å lede et baristateam på BI som i løpet av sommeren har fått en grundig baristaopplæring i Starbuckskonseptet.

På den offisielle åpningen deltok blant annet vår driftsdirektør Kathinka Friis-Møller og rektor ved BI, Inge Jan Henjesand (bildet t.v.). "Vi vil skape begeistring blant studentene og besøkende! Vår ambisjon er at kaffebaren skal bli en naturlig tredje plass mellom hjem og jobb eller studier", sa Kathinka i sin tale til gjestene før hun ga ordet til Bart. Han fikk æren av å klippe den grønne snoren og erklære butikken offisielt åpen, helt i tråd med Starbucks’ tradisjoner. 

Det ble servert smaksprøver på blant annet kaker, muffins og cookies, og Assisterende Store Manager, Zuzanna Walisko, gjennomførte "coffee tasting" med brie og mandler som smaksforsterkere for minglende gjester. 

En veldig vellykket åpning med fornøyde gjester og et fantastisk baristateam, vi gleder oss til fortsettelsen!

Compass Group driver butikken i samarbeid med Umoe Restaurants, som er den geografiske rettighetshaver av Starbucks i Norge.

Besøk www.starbucks.no og les mer om det spennende utvalget Starbucks har å by på.

Velkommen til et hyggelig kaffebesøk hos oss på Handelshøyskolen BI i Nydalen,

Tilbake til nyheter